Χαιρετισμός του Προέδρου του Πολιτιστικού Οργανισμού - Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας κ. Δημήτρη Καραμπατζάκη - Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Χαιρετισμός του Προέδρου του Πολιτιστικού Οργανισμού - Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας κ. Δημήτρη Καραμπατζάκη

Διοικητικό Συμβούλιο

Χαιρετισμός του Προέδρου του Πολιτιστικού Οργανισμού
Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας
κ. Δημήτριου Καραμπατζάκη

Αγαπητές και αγαπητοί

φίλοι της ταινίας μικρού μήκους,

Το Φεστιβάλ Δράμας διανύει με δυναμική την πέμπτη δεκαετία του και οι προοπτικές εξέλιξης του είναι μεγάλες. Η ανάπτυξη νέων ιδεών, η διάδραση με την ακαδημαϊκή κοινότητα, ο σχεδιασμός καινοτόμων πρωτοβουλιών και η ενσωμάτωση της ψηφιακής τεχνολογίας αποτελούν τη βάση για να προσφέρει νέες υπηρεσίες και να αναβαθμιστεί η συνολική προσφορά του στην έβδομη τέχνη και το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.
Βρισκόμαστε σε κομβικό σημείο και χρειάζεται να ληφθούν οι πολιτικές και οργανωτικές αποφάσεις ώστε το Φεστιβάλ Δράμας να αναπτύξει τη δυναμική του χωρίς περιορισμούς και σύμφωνα με τις διεθνείς εξελίξεις. Το πρώτο αυτό βήμα είναι αναγκαίο να συνοδευτεί και με συστηματική δουλειά ώστε να γίνει πραγματικότητα η διασύνδεση του Φεστιβάλ με τον Ακαδημαϊκό χώρο και να αναπτυχθούν υποδομές στη Δράμα που θα ενισχύσουν την βιωσιμότητα του θεσμού στο μέλλον.
Το σύνολο των προσπαθειών πρέπει να στοχεύει στη διασφάλιση του θεσμού και του έργου των καλλιτεχνών που εμπιστεύονται τόσα χρόνια το Φεστιβάλ Δράμας. Ο Πολιτιστικός Οργανισμός – Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους και ο Δήμος Δράμας όλα αυτά τα χρόνια με μεγάλο σεβασμό και οικονομική στήριξη παρέχουν τις κατάλληλες συνθήκες για την ανάπτυξη του. Ήρθε όμως η στιγμή να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας, να συνεργαστούμε δήμος, υπουργείο, ακαδημαϊκή κοινότητα και ο κόσμος της ταινίας μικρού μήκους ώστε ο θεσμός αυτός να μεγαλώσει και να συνεχίσει την προσφορά του σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.


Δημήτρης Καραμπατζάκης
Πρόεδρος Πολιτιστικού Οργανισμού-
Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους ΔράμαςΧορηγοί - Υποστηρικτές


Δράμα: Αγίας Βαρβάρας9, 66100 - Δράμα   Τηλ: 25210 47575, Fax: 25210 33526
Αθήνα: Εμμ. Μπενάκη 71, 10681 - Αθήνα   Τηλ: 2103300309, Fax: 2103302818
e-mail: kinfest[at]dra.forthnet.gr
Επιστροφή στο περιεχόμενο