Δελτίο Τύπου 14/12/2015 - Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δελτίο Τύπου 14/12/2015

Αρχείο Φεστιβάλ > 38o - 21st (2015) > Δελτία Τύπου 38ου - 21ου


ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΔΡΑΜΑΣ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ


     

Δελτίο Τύπου 14/12/2015ΟΙ ΠΙΟ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕΡΕΣ

Την πιο μικρή μέρα του χρόνου Δευτέρα 21/12, οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα μικρό αλλά πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα, με μικρού μήκους ταινίες animation και μυθοπλασίας μεγάλης παιδαγωγικής αξίας!
 
Χριστουγεννιάτικες ιστορίες, παιχνιδιάρικα τερατάκια, μικροί εξωγήϊνοι, μουσικά δένδρα και μαγικοι σπόροι φιλοδοξούν να κεντρίσουν την φαντασία των παιδιών βάζοντάς τα στο κλίμα των γιορτών.

«Οι πιο μικρές μέρες» είναι μια δημοφιλής στα παιδιά δράση του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας. Είναι η τέταρτη χρονιά που πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο. Το πρόγραμμα θα προβληθεί στην Αθήνα (Γαλλικό Ινστιτούτο), τη Θεσσαλονίκη (Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης), τη Δράμα (Ωδείο, Ονειρούπολη), σε παραρτήματα του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας και Πάτρας καθώς και στις κινηματογραφικές λέσχες της Λαμίας και της Ιτέας.

«Οι πιο μικρές μέρες» εντάσσονται στην δράση του Φεστιβάλ Δράμας με τίτλο «Το Φεστιβάλ Δράμας ταξιδεύει».

Από μήνα σε μήνα το πιο νεανικό Φεστιβάλ ταξιδεύει σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας -και δεν ξεχνά τους μικρούς του φίλους… Οι προβολές απευθύνονται σε παιδιά από 8 έως 10 ετων και προβάλλονται στα γαλλικά με ελληνικούς υπότιτλους.

Έναρξη προβολών: 10 π.μ.
Διάρκεια: 75 λεπτά

Επισυνάπτεται το αναλυτικό πρόγραμμα.
Για πληροφορίες: Φεστιβάλ Δράμας, τηλ. 210 3300309, Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος (Σίνα 31, Αθήνα, Αuditorium Theo Angelopoulos), τηλ. 210 3398651


Πατήστε πάνω στην εικόνα για να κατεβάσετε το Δελτίο Τύπου  

Χορηγοί


Επιστροφή στο περιεχόμενο