Χαιρετισμός Δημάρχου Δράμας κ. Χριστόδουλου Μαμσάκου - Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας

Go to content

Main menu:

Χαιρετισμός Δημάρχου Δράμας κ. Χριστόδουλου Μαμσάκου

Διοικητικό Συμβούλιο
     

Χαιρετισμός του Δημάρχου Δράμας κ. Χριστόδουλου Μαμσάκου

Για 39η χρονιά υποδεχόμαστε στη φιλόξενη Δράμα τη μεγάλη γιορτή του Κινηματογράφου. 

Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας ανοίγει τις πόρτες του στον κόσμο της 7ης Τέχνης. Ηθοποιοί, σκηνοθέτες, παραγωγοί, συντελεστές και λάτρεις του Κινηματογράφου δίνουν στη Δράμα το ραντεβού τους μπροστά στη Μεγάλη Οθόνη.
 
Ο Κινηματογράφος είναι ένα σημαντικό μέρος της πολιτιστικής κληρονομιάς της Δράμας, αφού εδώ θεμελιώθηκε και αναπτύχθηκε το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους. 

Μια φιλόξενη πόλη που φωτίζει και φωτίζεται από τη λάμψη της 7ης Τέχνης, μοιράζεται την αγάπη της για τον πολιτισμό, αγκαλιάζει τον Κινηματογράφο και υποδέχεται καλλιτέχνες από όλον τον κόσμο.

Με πολύμηνη προετοιμασία και με βλέμμα στο μέλλον διατηρούμε άσβεστη τη φλόγα του Κινηματογράφου, με το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους να παραμένει ποιοτικό σε πανελλαδικό, αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Με πολυάριθμες προβολές ταινιών, με διαδραστικά εργαστήρια (π.χ. Drama Pitching Lab) και με παράλληλες δράσεις, συνδυάζοντας την ενημέρωση και την ψυχαγωγία, το Φεστιβάλ δίνει τα ερεθίσματα και την ώθηση στους μικρομηκάδες καλλιτέχνες να ανακαλύψουν νέες τάσεις και απόψεις, ώστε να συμβάλλουν στη βελτίωση του κινηματογραφικού προϊόντος και στην τεχνολογική εξέλιξη της παραγωγής των ταινιών.

Καλωσορίσατε, λοιπόν, στη Δράμα, στη γιορτή του Πολιτισμού, στη μαγεία του Κινηματογράφου, στον κόσμο της 7ης Τέχνης, στο 39ο Εθνικό και 22ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας .


Χριστόδουλος Μαμσάκος
Δήμαρχος Δράμας
 
 
Χορηγοί - Υποστηρικτές
  Back to content | Back to main menu