Χαιρετισμός του Προέδρου του Πολιτιστικού Οργανισμού - Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας κ. Ανέστη Τερζή - Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας

Go to content

Main menu:

Χαιρετισμός του Προέδρου του Πολιτιστικού Οργανισμού - Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας κ. Ανέστη Τερζή

Διοικητικό Συμβούλιο
     

Χαιρετισμός του Προέδρου του Πολιτιστικού Οργανισμού 
Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας 
κ. Ανέστη Τερζή

Συμπληρώθηκαν φέτος αισίως 39 χρόνια πορείας του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας. Ένα ταξίδι στο χρόνο, δημιουργίας και προβληματισμού που αναζητά τη δική του Ιθάκη. 

 Ένα ταξίδι που τα έχει όλα, φουρτούνες και μπουνάτσες, λιακάδες και τυφώνες. Κάθε φορά που το ταξίδι αυτό βρίσκει λιμάνι, η ικανοποίησή μας είναι ιδιαίτερα μεγάλη.

Η δεινή οικονομική πορεία της χώρας μας τα τελευταία χρόνια έχει δυσκολέψει πολύ το έργο μας αλλά αυτή η δημοτική αρχή έχει βάλει ένα μεγάλο στοίχημα και έδωσε υπόσχεση στο δραμινό λαό να ανταπεξέλθει με κάθε τρόπο και με οποιοδήποτε κόστος προκειμένου να μπορέσουμε να δούμε το καράβι του πολιτισμού και της δημιουργίας να φτάνει ξανά στον προορισμό του, στη Δράμα μας.

Έχουμε χρέος προς όλους τους ανθρώπους της Κινηματογραφικής Λέσχης Δράμας που το οραματίστηκαν, την Μελίνα που μας εμπιστεύτηκε, τον Σωκράτη που το ξεκίνησε ως αυτοδιοικητικό εγχείρημα και όλους τους Δημάρχους που το έφεραν μέχρι εδώ.

Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους πιστεύουν στον θεσμό και τον στηρίζουν τόσα χρόνια στέλνοντας παράλληλα ένα μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση: αυτό το Φεστιβάλ ανήκει στη Δράμα και θα παραμείνει στη Δράμα. Για το σκοπό αυτό είμαστε διατεθειμένοι και θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις.

Εύχομαι σε όλους τους συντελεστές η φετινή χρονιά να αποτελέσει ένα ακόμα κομμάτι του πάζλ των όμορφων αναμνήσεων από τη Δράμα.Ανέστης Τερζής
Πρόεδρος Πολιτιστικού Οργανισμού-
Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας 
 
Χορηγοί - Υποστηρικτές
  Back to content | Back to main menu